L Racing na tradičnej Auto Show Slovakia Ring

Martin Trenkler, 8. listopadu 2016, 17:41 Google+

Automobilový tím L Racing prichádza po roku opäť v bohatej zostave na autodróm Slovakia Ring neďaleko Dunajskej Stredy. Tradičná Auto Show každoročne uzatvára pretekársku sezónu a zúčastňujú sa jej posádky nielen slovenských šampionátov rally či pretekov do vrchu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

L Racing sa postaví na štart exhibičnej Auto Show hneď s niekoľkými jazdcami a posádkami. Disciplínu rally aj pretekov do vrchu zastúpi zlaté jadro tímu. Chýbať nebude tradičná zostava - Vlastimil Majerčák a Michaela Vejačková s Fordom Fiesta R5 EVO, s ktorým nedávno získali titul FIA Zóny strednej Európy v rally (FIA CEZ). Trať, pozostávajúcu zo spleti rýchlostnej dráhy a obslužných komunikácií, si vyskúšajú aj Ján Lipták a Peter Lipták. Peter so svojím kopcovým Mitsubishi Lancer EVO IX. Chýbať nebude ani Marek Špavelko s manželkou Gabrielou Špavelkovou-Szenderákovou na Mitsubishi Lancer EVO IX. Predvedie sa tiež mladý talentovaný Betliarčan Denis Pavlík na kopcovej Škode Fabia A1400. Bonbónikom v zostave L Racing bude čerstvý víťaz Wales Rally GB v triede JWRC - Košičan Martin Koči. Spleť asfaltu, ale aj šotoliny, odjazdí na modernej Škode Fabia R5 z dielne Rexteam.

Ján Lipták: "Auto Show je príjemným spestrením po hlavnej sezóne. Stretávame sa tu nielen so zvyčajnou konkurenciou, ale aj s reklamnými partnermi, v príjemnom prostredí. Moja účasť závisí ešte od niekoľkých faktorov, no v prvom rade sa predvedú naše tradičné mená. Vítam pri tejto príležitosti u nás na Auto Show aj Martina Kočiho, víťaza JWRC vo Walese a vicemajstra sveta v triede juniorov."

Vytisknout

Diskuze: L Racing na tradičnej Auto Show Slovakia Ring

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Agrotec Sportlife Rally Show (CZE)

Agrotec Sportlife Rally ve fotografii

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud