Uzávěrka přihlášek na Rally Bohemia se blíží!

Aleš Holakovský, 14. června 2016, 17:21 Google+

Již jen několik dní zbývá do uzávěrky přihlášek ke startu na 43. Rally Bohemia, Rally Bohemia Historic a Rally Bohemia Legend. Datem uzávěrky přihlášek je pátek 17. června. Přihlásit se lze primárně editovatelnou elektronickou přihláškou na webu soutěže.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Bohemia (CZE)

Rally Bohemia (CZE) | foto: Josef Vyšata, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Až do termínu uzávěrky mohou elektronicky přihlášení soutěžící měnit a doplňovat své údaje, zvláště pak doplňovat oskenované dokumenty potřebné k účasti, což urychlí průběh administrativní přejímky. Pořadatel také všem posádkám doporučuje vyplnění údajů do Technické karty a bezpečnostní výbavy posádky. Tyto údaje se následně vytisknou na Technickou kartu a posádky je již nebudou muset vypisovat ručně. Do termínu uzávěrky přihlášek musí být dle řádů zaplacen vklad do soutěže. V opačném případě by byl při pozdější úhradě navýšen o 25 %. Termín uzávěrky pro objednávku zvláštních přání v servisním parkovišti je posunut až na 23. června.

Pořadatel očekává start kompletní špičky českého rallyového šampionátu jak v absolutním pořadí, tak v jednotlivých kategoriích. Přihlášeni již jsou všichni medailisté loňského ročníku Rally Bohemia v čele s vítězným Janem Kopeckým a Pavlem Dreslerem za tovární tým ŠKODA Motorsport na Škodě Fabia R5. Loni druzí Václav Pech s Petrem Uhlem se letos i na “Bohemce” představí s atraktivním Porsche 997 GT3. Překvapivé třetí místo z minulého roku budou mít šanci obhajovat oblíbení Štěpán Vojtěch a Michal Ernst, kteří si ani letos nechtějí nechat Rally Bohemia ujít.  Přestože soutěž v letošním roce není vypsána jako mezinárodní, již nyní je přihlášeno několik zajímavých zahraničních posádek. Jmenujme zejména úřadující vicemistry německého mistrovství Fabiana Kreima s Frankem Christianem startující se Škodou Fabia R5.

Průběžný on-line seznam již přihlášených posádek můžete na oficiálním webu soutěže sledovat na www.rallybohemia.cz v sekci Dokumenty. Zde naleznete přihlášené posádky do MČR v rally, do MČR v rally historických automobilů i do exhibiční Rally Legend. V pátek 17. června budou na oficiálních internetových stránkách soutěže zveřejněny taktéž mapy rychlostních zkoušek.

První automobily odstartují do 43. Rallye Bohemia ze Staroměstského náměstí v Mladé Boleslavi v sobotu 2. července v 13:20. Organizátoři Rally Bohemia Vás srdečně zvou k návštěvě soutěže. Tradičním generálním partnerem Rally Bohemia je automobilka ŠKODA AUTO.

 

Rally Bohemia je k nalezení též na sociálních sítích.

Facebook: www.facebook.com/rallybohemia 

Twitter: twitter.com/RallyBohemia 

Youtube: www.youtube.com/user/RallyBohemia 

Instagram: instagram.com/rallybohemia 

Vytisknout

Diskuze: Uzávěrka přihlášek na Rally Bohemia se blíží!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Cvrček, Věroslav jun. - Šálek, Ondřej

Hustopečská trať vychází z tradičního formátu

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud