Ve Vyškově se představí skvělé startovní pole

RallyZone.cz, 8. září 2020, 15:34 Google+

Na 28. ročníku Rally Vyškov fanoušci uvidí velmi zajímavé startovní pole. Do druhé soutěže letošní Liqui Moly Rallysprint série se přihlásilo celkem 112 posádek. Nechybí kompletní špička, ani jezdci připravující se na další soutěž Mistrovství České republiky. Na start se postaví hned 3 vozy nejvyšší specifikace WRC a 12 speciálů R5. V rámci Rallysprint série odstartuje 103 posádek, dalších 9 jich pak bude bojovat v klasifikaci Poháru pořadatele.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Vyškov (CZE)

Rally Vyškov (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Mezi hlavní adepty na absolutní vítězství můžeme řadit Jaromíra Tarabuse, který se na Vyškovsku představí s vozem Hyundai i20 WRC. Vysoké ambice bude mít také Petr Semerád se Škodou Fabia Rally2 Evo, Jan Černý nebo Roman Odložilík s vozy Volkswagen Polo GTI R5, Ondřej Bisaha či Martin Vlček se speciály i20 R5 od automobilky Hyundai. Největšími favority v rámci hodnocení Rallysprint série jsou Jan Dohnal s Renaultem Clio S1600, či René Dohnal s novým Peugeotem 208 Rally4. Rally Vyškov 2020 slibuje velmi zajímavou podívanou, čemuž nasvědčuje jak pestrost vozů ve startovním poli, tak i účast hned několika adeptů na vítězství v každé kategorii.

„S přihlášenými posádkami jsme spokojeni. Sešli se nám zde špičkové vozy, na které bude radost se dívat. Doufali jsme, že se přihlásí takový počet, přestože doba není jednoduchá,“ říká ředitel Rally Vyškov Jaromír Palásek.

Rally Vyškov odstartuje 12. září v 9 hodin ráno na parkovišti u okružní křižovatky u Agrodomu ve Vyškově. Vítěze fanoušci přivítají po absolvování 6 rychlostních zkoušek na stejném místě po 15. hodině.

„Všechno jde podle plánu a přípravy jdou pomalu do finiše,“ hlásí předseda Hanáckého rally klubu v AČR a dál oznamuje soutěž, kterou si pořadatelé připravili: „Pro fanoušky, kteří do Vyškova dorazí, jsme si připravili zajímavou soutěž o jedinečnou cenu s jedním z předních jezdců, který měl původně ve Vyškově startovat, ale nakonec musel svůj start odvolat. Přesto však bude ve Vyškově přítomen. Detaily ohledně této soutěže ohlásíme v následující tiskové zprávě.“

Veškeré momentálně dostupné informace, včetně úplného seznamu přihlášených na Rally Vyškov 2020 jsou k vidění na oficiální webové stránce www.rallyvyskov.cz, další budou postupně přibývat. Sledovat můžete také facebookový profil Rally Vyškov.

  

Rally Vyškov na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/Rally-Vyškov-1480278015549381/ 

Instagram: https://www.instagram.com/rallyvyskov/ 

 

Bc. Lukáš Chum, tiskový mluvčí

Vytisknout

Diskuze: Ve Vyškově se představí skvělé startovní pole

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Rally Vyškov (CZE)

Uzávěrka přihlášek ve Vyškově se blíží, seznam přihlášených se plní

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud